Novice‎ > ‎

Začetek taborniškega leta

objavljeno: 27. sep. 2016 03:25 avtor: Barbara Butara
Z vodovimi srečanji bomo začeli v začetku oktobra.

OŠ Maks Pečar:
2. in 3. razred: Prvi sestanek bo v četrtek, 6. oktobra. Vodnica Zala bo prišla po otroke v šolo ob 15.10. Srečanje bodo zaključili ob 16.30 v taborniški sobi. 
5. - 7. ter 8. - 9. razred: Starši otrok boste prejeli sporočilo z obrazcem za izbiro termina. Začnemo načeloma s prvim tednom oktobra oz. ko določimo termin. Vodova srečanja bodo potekala v taborniški sobi.

OŠ Dragomelj:
Vodnica Sara bo starše članov vodov kontaktirala v prvem tednu oktobra, da bodo določili termin. S srečanji bodo začeli v drugem tednu oktobra na osnovni šoli.


Pregled akcij za šolsko leto:
- 15. oktober: Fotoorientacija po Ljubljani: Fotoorintacija je posebna orientacija, pri kateri s pomočjo fotografij iščemo kontrolne točke. MČ-je vabimo, da se akcije udeležijo s svojimi družinami. GG-ji se  bodo na akcijo podali v vodih.  Prijave se bodo začele v prihodnjem tednu.
- 28. – 31. oktober: Jesenovanje: Tudi letos smo s prijavo na razpis Mestne občine Ljubljana uspeli zagotoviti za udeležence brezplačno jesenovanje. Za štiri dni se bomo odpravili v hišo v Zapotoku pri Igu. Prevoz bo organiziran v obe smeri, tudi za člane iz Dragomlja. Več informacij sledi v prihodnjem tednu. Svojega otroka pa lahko že prijavite na: https://goo.gl/forms/54JsHVbqTPacfTQC3
19. november: MČ Vesela srečanja: Akcija je namenjena MČ-jem. Gre za sklop zabavnih taborniških delavnic v eni izmed ljubljanskih osnovnih šol.
20. ali 21. ali 22. december: Čajanka
21. januar: ZNOT
1. april: Rodov izlet
22. april: Feštival
20. maj: Žaboboj: Zaključno tekmovanje ljubljanskih tabornikov.
17. junij: Akcija o zaključku leta
17. – 22. julij: Tabor: Letos bo tabor malo krajši. Termin se lahko še spremeni.
1. – 10. avgust: ZLET: Namenjen je starejšim GG-jem in PP-jem. Gre za skupno taborjenje Zveze tabornikov Slovenije, ki se zgodi vsaka štiri leta. Udeležili se ga bomo z vodom 8. in 9. razreda. Več info: http://zlet.taborniki.si/    Za  zainteresirane člane in njihove starše bomo v Ljubljani organizirali tudi predstavitev Zleta.

Vabimo vas tudi k plačilu članarine za leto 2016. Več informacij v priponki (spodaj).

Ċ
Barbara Butara,
27. sep. 2016 03:25
Comments