Novice‎ > ‎

Feštival, pomaldne akcije

objavljeno: 11. apr. 2017 04:03 avtor: Rod Heroj Vitez Društvo tabornikov
Pozdravljeni.

V prihodnjih mesecih nas čaka kar veliko taborniških akcij.

Prva na seznamu je Taborniški feštival. To je že tradicionalna taborniška akcija, ki jo organizira Mestna zveza tabornikov Ljubljana. Odpravili se bomo v park Tivoli, kjer so za nas pripravili veliko raznolikih delavnic (npr.: veslanje po ribniku, streljanje z lokom, plezanje, izdelovaja raketic...)
Svojega otroka lahko prijavite do četrtka, 20. aprila na https://goo.gl/forms/9QosSO2or0Vj30f63 .
Tokrat se nam lahko pridružijo tudi mlajši bratje in sestre naših članov. 
Udeleženci s seboj potrebujejo: malico, rutko ter oblačila in obutev primerna vremenskim razmeram.V čertek, 20. aprila, bomo združili moči s Četrtno skupnostjo in postavili Kres. Vsa vodova srečanja, ki se ob četrtkih odvijajo v taborniški sobi se bodo odvijala od 15.30 do 17h; Volkce, se bo tako kot vsak teden ob 15h pobralo na OŠ Maksa Pečarja. Če mora vaš otrok prej oditi oz. bo prišel kasneje se to dogovorite z njegovim vodnikom. 
Na hribu Tabor se bo kresovalo 26. aprila.

V maju nas čaka zaključno tekmovanje ljubljanskih tabornikov Žaboboj. Odvijalo se bo v soboto, 20. maja. Več informacij sledi kmalu. 

V juniju bomo počasi zaključili z vodovimi srečanji, uspešno taborniško leto pa bomo obeležili v soboto, 17. junija

Vsi že nestrpno pričakujemo poletje. Med 15. in 22. julijem se bomo odpravili na tabor. Taborili bomo v neposredni bližini reke Idrijce skupaj z Rodom trnovskih regljačev. Več informacij pričakujte v prihodnjih 2 tednih skupaj z odprtjem prijav.

Med 1. in 10. avgust se bo odvijal ZLET. Namenjen je starejšim GG-jem in PP-jem. Prijave so podaljšane do ponedeljka. Do takrat je potrebno poravnati tudi zletnino. Več informacij dobite pri Barbari.
Comments