Članarina za leto 2017

Članarina za leto 2017 znaša 55 EUR.

Članom, ki bodo članarino poravnali do 18.12.2016, priznamo popust in zanje članarina znaša 44 EUR.
Poravnana  članarina je pogoj za udeležbo na vodovih srečanjih in taborniških akcijah, saj je RHV po statutu društvo, ki organizira aktivnosti le za svoje člane. Prihodke od članarin nujno potrebujemo za normalno delovanje, del vsake članarine (razen "podporne") pa nakažemo Zvezi tabornikov Slovenije (ZTS).

Člani ZTS brezplačno prejemajo mesečno revijo Tabor, z izkaznico ZTS pa lahko koristijo popust pri nakupih taborniških oblačil in opreme v Zadrugi ZTS na Einspielerjevi 6 ter pri nakupih v trgovinah Iglu šport.

Kaj narediti, če je članarina previsok strošek? V primeru, da vam finančna situacija ne omogoča plačati članarine v enkratnem znesku, nas o tem obvestite in dogovorili se bomo za obročno plačilo oziroma skupaj poiskali najprimernejšo rešitev.

Kaj pa, če se članarine ne plača? V primeru, da oseba ne poravna članarine, uradno ni član društva. Če se kljub temu udeležuje naših aktivnosti, bomo po 15. januarju poslali opomin. Če članarina tudi po opominu ne bo plačana, bomo posamezniku primorani odkloniti obiskovanje akcij oziroma vodovih srečanj.

K včlanitvi vabimo tudi starše, sorodnike, prijatelje: S plačilom podporne članarine (v poljubnem znesku) nam pomagate zagotavljati nujna sredstva za delovanje in pridobite vse RHV članske pravice, niste pa član ZTS.
Na nekaj akcij letno povabimo vse prijatelje, starše in ostale sorodnike naših članov in ta teh akcijah boste še naprej dobrodošli tudi brez plačane članarine. Podporna članarina je poljubna, priporočamo 20 EUR.

Kako izpolniti univerzalni plačilni nalog – obrazec UPN:
Namen – ime in priimek tabornika (člana)!!!
Koda namena – OTHR
Referenca – SI00 (SI in dve ničli), nato pa
• za redno članarino: 1111-2017
• za podporno članarino: 9999-2017
TRR – SI56 6100 0000 3644 152 pri Delavski hranilnici d.d.

Pomagate si lahko s primerom izpolnjenega obrazca priloženega spodaj.

Ċ
Rod Heroj Vitez Društvo tabornikov,
15. jan. 2017 12:18